Zabíjačková kapustnica po domácky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
kyslá kapusta
1
kg
bravčové stehno
1
ks
bravčové koleno
2
ks
cibuľa
2
PL
hladká múka
trochu
soľ
trochu
mletá červená paprika
trochu
mletá rasca
5
strúčikov
cesnaku
postup
1.
Na oleji si speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kyslú kapustu. Podlejeme vodou a hneď pridáme na kocky nakrájané mäso a koleno aj s kožou.
2.
Všetko spolu varíme a keď je mäso na kolene mäkké, vyberieme ho, kožu odstránime a mäso vrátime späť.
3.
Dochutíme pretlačeným cesnakom, mletou rascou a pred dokončením si urobíme zápražku (v malej šálke si vo vode poriadne rozmiešame hladkú múku) a pridáme do kapustnice.
4.
Podávame s čerstvým chlebom.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.