Zeleninová polievka - Minestrone
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
kuracia pečeň
80
g
ryža
60
g
maslo
80
g
koreňová zelenina
1/4
ks
kel
1
hrsť
zelený hrášok
trochu
fazuľkové struky
1,5
litre
vývar z kostí
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Ryžu prípadne špagety uvaríme vo vývare z kostí. Na polovičke masla opražíme kuraciu pečeň pokrájanú na drobno, trocha zalejeme vývarom a udusíme do mäkka. Očistíme všetku zeleninu, pokrájame a podusíme na zvyšku masla. Pridáme udusenú pečeň, ryžu a prilejeme vývar. Chvíľku ešte povaríme. Polievka by mala byť hustejšia.
2.
Môžme servírovať s pokrájanou žemľou opečenou na masle, prípadne s postrúhaným parmezánom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.