Pridať recept

Chrenovo-kôprová nátierka

ingrediencie

250 g
jemný tvaroh
125 g
bryndza
3 PL
kyslá smotana
trochu
nastrúhaný chren
podľa chuti
nasekaný kôpor
podľa chuti
soľ

postup

Tvaroh zmiešame s bryndzou, 3 PL hustej kyslej smotany, s troškou nastrúhaného chrenu a najemno posekanej kôprovej vňate. Podľa chuti osolíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Máj, bryndze čas! Šmirkas či Demikát z májovej bryndze a tie najlepšie recepty, ktoré pripravíte jedine
Máj, bryndze čas! Tie najlepšie recepty s bryndzou: Šmirkas, Demikát aj sedliacke zemiaky, po ktorých si oblížete všetky prsty
Čas na bryndzové pochúťky je tu a my sme preto pre vás zozbierali tie najlepšie a najobľúbenejšie recepty...
Cheese snack
Najlepšie nátierky z májovej bryndze!
Doprajte si naše biele zlato na čerstvom chlebíku. Pravá ovčia bryndza je slovenský poklad. Bryndza je živá...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
Ako si vybrať dobrý chren na Veľkú Noc? Držte sa tohto jednoduchého pravidla!
Ako si vybrať dobrý chren na Veľkú Noc? Držte sa tohto jednoduchého pravidla!
Keď hovoríme o sviatočných jedlách, často naň zabúdame, ale na Veľkú Noc chýbať nebude. Ako si vybrať ten...
Babičkin recept na veľkonočný chren. Na tie v obchode sa už ani nepozriete!
Babičkin recept na veľkonočný chren. Na tie v obchode sa už ani nepozriete!
Dobrý chren je výrazný a zároveň krémový. Obohatí a zvýrazní chuť vajec a mäsa. Táto príloha nesmie...