Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Rebarborové "tiramisu" s jahodami

domi4199
domi4199
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 stonka
rebarbora
1 PL
hnedý cukor
100 g
Mascarpone
6 ks
cukrárske piškóty
6 ks
jahody
čerstvá mäta

postup

Rebarboru olúpeme, nakrájame na kúsky a s cukrom dusíme asi 10 minút. Zmäkne a pustí šťavu. Dáme do pohárov, na to piškóty a mascarpone. Ozdobíme jahodami a lístkami mäty.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...