Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborové "tiramisu" s jahodami

domi4199
domi4199
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 stonka
rebarbora
1 PL
hnedý cukor
100 g
Mascarpone
6 ks
cukrárske piškóty
6 ks
jahody
čerstvá mäta

postup

Rebarboru olúpeme, nakrájame na kúsky a s cukrom dusíme asi 10 minút. Zmäkne a pustí šťavu. Dáme do pohárov, na to piškóty a mascarpone. Ozdobíme jahodami a lístkami mäty.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...