Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborové "tiramisu" s jahodami

domi4199
domi4199
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 stonka
rebarbora
1 PL
hnedý cukor
100 g
Mascarpone
6 ks
cukrárske piškóty
6 ks
jahody
čerstvá mäta

postup

Rebarboru olúpeme, nakrájame na kúsky a s cukrom dusíme asi 10 minút. Zmäkne a pustí šťavu. Dáme do pohárov, na to piškóty a mascarpone. Ozdobíme jahodami a lístkami mäty.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...