Pridať recept

Hovädzí vývar s vajcom

ingrediencie

4 PL
mrkva
2 PL
zeler
2 PL
petržlen
50 g
brokolica
250 g
hovädzie mäso
2 PL
sterilizovaná kukurica
2 PL
sterilizovaný hrášok
1 PL
bylinky sušené
100 g
rezance
soľ
4 ks
vajce

postup

1.
Hovädzie mäso zalejeme asi 1,5 litrom studenej vody, osolíme a varíme do vtedy, kým nám nezmäkne. Približne 1 - 1,5 hodiny. Pridáme všetku zeleninu, bylinky a povaríme ďalších 15 minút.
 
2.
V druhom hrnci uvaríme zvlášť rezance. Do každého taniera rozbijeme vajce a zalejeme horúcim vývarom, čím sa nám bielko zrazí. Pridáme rezance a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Banánový chlieb Chrissy Teigen s kúskami čokolády a kokosovými lupienkami
Chutné recepty od známych modeliek: Dnes varia a pečú Miranda Kerr, Chrissy Teigen a Kylie Jenner
Vláčne jablkové muffiny, banánový chlebík s kúskami čokolády a super rýchle ramen rezance.
Vaječný žĺtok
Video: Ako oddeliť žĺtka od bielok?
Najlepšie recepty na nadýchané piškóty, bábovky, či cupcakes, začínajú rovnako: Oddelíme žĺtka od bielkov...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Pravý hovädzí tatarák
Pravý hovädzí TATARÁK a variácie, ktoré ešte nepoznáte! Táto luxusná pochúťka u nás na Silvestra nesmie chýbať!
Patríte medzi skupinku nadšencov, ktorým sa pri pohľade na tatársky biftek s cesnakovými hriankami zbiehajú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...