Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Krehký jahodový koláč s tvarohom

vlastina1952
vlastina1952
8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

170 g
palmarín
250 g
hladká múka
1 ks
vajce
1/2 balíčkov
vanilkový cukor DrOetker
1 KL
kypriaci prášok
70 g
cukor
1 KL
citrónová kôra

Krém

2 ks
jemný tvaroh
1 ks
biely smotanový jogurt
1 ks
potravinárska želatína v prášku DrOetker
200 g
jahody
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Suroviny na koláčik. Želatinu som použila práškovú potravinársku.
2.
Z múky, tuku, cukru, vanikového cukru a kypriaceho prášku, vajca a citrónovej kôry,..
4.
Rozvaľkáme ho a uložíme do okrúhlej formy, zakryjeme aj boky. Dáme piecť do rúry. Keď je korpus upečený. necháme ho vychladnúť.
5.
Medzitým si pripravíme jahody,..tieto nakrájame na plátky.
7.
Pripravíme si želatinu podľa návodu na obale. Podľa druhu.
9.
Túto tvarohové plnku vylejeme na korpus, na vrch pokladieme na plátky nakrájané jahody a necháme celý koláč schladiť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...