Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodová torta s čokokúskami

domi4199
domi4199
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajce
jahody
100 g
čokoláda

Puding

400 ml
jahodová šťava
1 ks
vanilkový puding DrOetker
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu. Položíme jahody a na kocky pokrájanú várovú čokoládu. Upečieme pri 180 st. C 35 - 40 minút.
2.
Uvaríme si puding zo šťavy a práškového pudingu. Keď máme málo šťavy, môžeme doliať vodu. Vylejeme na upečenú tortu.
3.
Vyšľaháme smotanu s trochou cukru a rozotrieme na tortu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...