Jahodová torta s čokokúskami
65
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
17
PL
polohrubá múka
17
PL
mlieko
8
PL
kryštálový cukor
9
PL
olej
1
ks
vanilkový cukor DrOetker
1
ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2
ks
vajce
jahody
100
g
čokoláda
Puding
400
ml
jahodová šťava
1
ks
vanilkový puding DrOetker
250
ml
smotana na šľahanie
postup
1.
Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu. Položíme jahody a na kocky pokrájanú várovú čokoládu. Upečieme pri 180 st. C 35 - 40 minút.
2.
Uvaríme si puding zo šťavy a práškového pudingu. Keď máme málo šťavy, môžeme doliať vodu. Vylejeme na upečenú tortu.
3.
Vyšľaháme smotanu s trochou cukru a rozotrieme na tortu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.