Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jahodová torta s čokokúskami

domi4199
domi4199
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajce
jahody
100 g
čokoláda

Puding

400 ml
jahodová šťava
1 ks
vanilkový puding DrOetker
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu. Položíme jahody a na kocky pokrájanú várovú čokoládu. Upečieme pri 180 st. C 35 - 40 minút.
2.
Uvaríme si puding zo šťavy a práškového pudingu. Keď máme málo šťavy, môžeme doliať vodu. Vylejeme na upečenú tortu.
3.
Vyšľaháme smotanu s trochou cukru a rozotrieme na tortu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...