Hermelínové zemiaky
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
2
ks
hermelín
1
ks
cibuľa
masox
soľ
korenie
tuk
postup
1.
Olúpané surové zemiaky a hermelín nekrájame na plátky a cibuľu nakrájame na drobno. Zemiaky miešame s cibuľou, korením a soľou a do vymasteného pekáča poukladáme na seba vrstvy zemiakov a hermelínu. Zakončíme vrstvou zemiakov.
2.
Vo vriacej vode rozpustíme masox a zemiaky zalejeme syrom tak, aby posledná vrstva zemiakov už nebola potopená. Zemiaky pokvapkáme tukom a pečieme v rúre tak dlho, dokiaľ sa všetka voda nevyparí.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.