Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohové palacinky s jahodovým prelivom

vlastina1952
vlastina1952
14
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
mlieko
250 g
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 ks
bielok
3 PL
cukor
podľa chuti
olej na vyprážanie
plnka
250 g
tvaroh
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
2 hrste
hrozienka
50 g
cukor
1 ks
žĺtok

postup

1.
Múku, mlieko, vajce (+1bielok), soľ, cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
2.
Tvaroh žĺtok z vajca, cukor, vanilkový a škoricový cukor zmiešame...Do tvarohu pridáme aj hrozienka, ja som dala len na polovicu, lebo vnučka nemá rada hrozienka.
7.
Podávame s jahodovým rôsolom a jahodovým sirupom. Dobrú chuť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...