Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Tvarohové palacinky s jahodovým prelivom

vlastina1952
vlastina1952
14
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
mlieko
250 g
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 ks
bielok
3 PL
cukor
podľa chuti
olej na vyprážanie
plnka
250 g
tvaroh
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
2 hrste
hrozienka
50 g
cukor
1 ks
žĺtok

postup

1.
Múku, mlieko, vajce (+1bielok), soľ, cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
2.
Tvaroh žĺtok z vajca, cukor, vanilkový a škoricový cukor zmiešame...Do tvarohu pridáme aj hrozienka, ja som dala len na polovicu, lebo vnučka nemá rada hrozienka.
7.
Podávame s jahodovým rôsolom a jahodovým sirupom. Dobrú chuť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...