Pridať recept

Zbojnícka kačica

ingrediencie

4000 g
kačica
200 g
cibuľa
250 g
bravčová masť
150 g
sterilizované šampiňóny
400 g
smotana
30 g
soľ
1 g
korenie
20 g
hladká múka
200 g
citrón
100 g
maslo
100 g
kečup

postup

1.
Upečenú kačicu naporcujeme. Naporcovnú kačicu vo vlastnej šťave v trúbe podusíme.
 
2.
Na masti podusíme cibuľu, nakrájané šampiňóny, ochutíme korením, soľou, zalejeme smotanou, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme kečup a zjemníme maslom. Krátko povaríme.
3.
Hotovú kačicu polejeme omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať