Bravčové na pive
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové pliecko
100
g
masť
200
g
cibuľa
80
g
múka
1
g
kmín
1
g
nové korenie
1
g
mletý zázvor
400
ml
pivo
postup
1.
Bravčové mäso nakrájame na drobné kúsky a osolíme. Na časti masti osmažíme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľu, vložíme mäso, pridáme kmín, zázvor, nové korenie, podusíme, podlejeme pivom a dusíme.
2.
Keď je mäso napoli mäkké, zahustíme múkou tak aby omáčka nebola hustá a dodusíme do mäkka.
3.
Mäso vyberieme z omáčky, omáčku precedíme, dochutíme a necháme ešte raz prejsť varom aj spolu s mäsom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.