Broskyne s karamelom
10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
litre
voda
20
ml
rum
4
kg
broskyňa
1
kg
krupicový cukor
pektogel
postup
1.
Necháme skaramelizovať 750 g cukru, keď začne bublať, miešame vareškou. Prilejeme vriacu vodu, pridáme zvyšný cukor a varíme až kým sa nerozpustí.
2.
Do pohárov nasypeme lyžičku pektogelu, 3 lyžice rumu a olúpané a pokrájané broskyne, obsah zalejme vlažným karamelovým nálevom a zavaríme pri teplote 80°C asi 40 minút.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.