Pridať recept

FOTORECEPT: Ryžový nákyp

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
ryža
8 dl
mlieko
4 PL
práškový cukor
1 balíček
vanilkový cukor
4 ks
vajce
štipiek
soľ

Plnka

2 balíčky
tvaroh
hrozienka
2 balíčky
vanilkový cukor
3 PL
kryštálový cukor
čerešňový kompót
1/2 balíček
vanilkový puding

postup

1.
Umyjeme ryžu, ktorú následne uvaríme v 0,8 l mlieka, pridáme štipku soli, jeden vanilkový cukor. Po uvarení odstavíme, necháme chvíľku vychladnúť a pridáme 4 PL práškového cukru, 4 žĺtky a 4 vyšľaháne bielka na tuhý sneh. Zmiešame.
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
 
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
2.
Plnka - tvaroh zmiešame s hrozienkami, cukrom podľa chuti a pol balíčka vanilkového pudingu.
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
3.
Odkvostkujeme čerešne. Pripravíme si zapekaciu misku, ktorú vymastime maslom a strúhankou a dáme pol ryžovej zmesi, tvarohovú zmes, čerešne a na vrch druhú časť ryžovej zmesi.
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
Fotorecept: Ryžový nákyp
Fotorecept: Ryžový nákyp
Zdroj: haloo21
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Tanickaa1
9.7.2014 06:42 | |
+1 -1
keď vymiešaš maslo cukor vajce je to chutnejšie :)
Anonymný nick
21.10.2013 21:29 | |
+5 -3
v prvej fáze pri pridávaní žltkov mi tam chýba maslo /zvyknem ho vymiešať so žltkami a cukrom a potom pridám ryžu a tak sneh a pokračujem už tak ako je uvedené .
kacenka3219
31.5.2013 08:18 | |
+2 -1
čo to je balíček vajce???????????
dobruchut.sk
31.5.2013 11:42 | |
+2 -2
chyba, to mal byt vanilkový cukor, už sme to opravili
Podobné články
Ryža
Ako sa varí dokonalá ryža: Overené pomery a časy varenia + chutné recepty
Ako vždy uvariť výbornú ryžu? Guľato-zrnná, dlhozrnná i natural ryža takto vždy vyjde perfektne.
Ryža
Chyba za chybou: Stavím sa, že ste doteraz ryžu vždy varili zle!
Ak si dnes kupujete ryžu len vo vrecúškach, už sa vyhýbate tajomstvu tohto malého zrnka: bez ohľadu na to, či...
Rice
Všetci ju máme doma, ale len málokto vie, ktorá je najzdravšia: Táto jedna neobsahuje tuk a vôbec sa nelepí! VIDEO
Ktorá je najzdravšia a podľa čoho vyberať? Ak máte radi ryžu, toto by ste mali vedieť.
Môže sa ryža ohrievať?
Môže sa ryža ohrievať? Na toto si dávajte pozor a vyhnete sa zdravotným problémom
Aj vy zvyknete ohrievať ryžu? Možno ste to doteraz nerobili správne, pozrite sa.
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!