Pridať recept

Bravčové rezne so syrom

ingrediencie

800 g
bravčová krkovička
250 ml
sladká smotana
400 g
údený syr
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčovú krkovičku umyjeme, osušíme a nakrájame na 4 rezne. Trochu ich naklepeme, dochutíme soľou, korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Mäso preložíme na plech, prilejeme výpek a zasypeme vrstvou nastrúhaného údeného syra. Polejeme ho smotanou, vložíme do rúry a pri teplote 200°C pečieme približne 45 minút.
3.
Mäso podávame s pečenými zemiakmi a paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bo_becka
27.6.2014 19:48 | |
+0 -0
Ahoj, ja nie som veľmi zdatná kuchárka, tak sa chcem spýtať, či ten syr nezhorí za taký dlhý čas..?
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!