Pridať recept

Smažený syr po pastiersky

ingrediencie

700 g
syr Eidam
350 g
šunka
4 ks
vajce
240 g
hladká múka
500 ml
mlieko
400 g
olej na vyprážanie
30 g
soľ
1 ks
tatárska omáčka

postup

1.
Medzi dva plátky syra vložíme plátok šunky, obalíme v cestíčku z rošľahaných vajec, múky, mlieka a soli.
 
2.
Na rozpálenom oleji z oboch strán vysmažíme a podávame s tatárskou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Vyprážaný syr
Takto sa vám už nikdy neroztečie! Vychýrené TRIKY šéfkuchárov na dokonalý vyprážaný syr, ktorý sa topí v ústach (+ najlepšie recepty na vyprážaný syr)
I keď sa do popredia dostáva vyvážená a zdravá strava, dobrému vyprážanému syru nik neodolá. Viete, ako ho...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.