Pridať recept

Slovenské rizoto

ingrediencie

1000 g
bravčová pečeň
600 g
ryža
200 g
sterilizované šampiňóny
200 g
cibuľa
150 g
olej
50 g
maslo
200 g
mrkva
200 g
sterilizovaný hrášok
30 g
soľ
1 g
čierne mleté korenie

postup

1.
Bravčovú pečeň nakrájame na malé kúsky, cibuľu sparíme na oleji, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu a všetko podusíme.
 
2.
Zvolášť pripravíme ryžu, zmiešame ju s pečeňou, pridáme hrášok, osolíme, okoreníme a všetko spolu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Krémové mrkvové rizoto s parmezánom
Stačí 5 surovín: Bleskové rizoto, ktoré zvládne aj úplný začiatočník
Dokonalé krémové rizoto máte hotové do pár minút. Na jeho prípravu vám stačí iba 5 surovín, ktoré máte zaručene doma.
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...