FOTORECEPT: Cukinovo-cesnakové kukuričné cestoviny
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
strúčikov
cesnaku
3
ks
cuketa
1
ks
cibuľa
3
PL
kokosový olej
2
KL
oregano
1
dl
voda
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Najprv si nakrájame cibuľu a cuketu na väčšie kusy. Cesnak ošúpeme a iba roztlačíme čepeľou noža (nesekáme ani nepretláčame lisom na cesnak).
2.
Na kokosovom oleji speníme cibuľku a pridáme cuketu. Hneď pridáme oregano (2 KL) a soľ, pričom dusíme na jemnom ohni asi 15 minút.
3.
Dôležitá je intenzita dusenia, cuketa sa nám musí poriadne zraziť a udusiť. Potom pridáme cesnak a dusíme ďalších 10-15 minút. Jemne podlejeme vodou (0,5dl-1dl), ale nie toľko, aby nám cuketa plávala vo vode.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.