Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Banánová zmrzlina

rastislav35
rastislav35
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
banán
1 ks
šľahačka v prášku DrOetker
150 ml
vychladené mlieko
1 PL
práškový cukor
1 ks
vajce

postup

1.
Rozbijeme vajíčko a oddelíme si bielko od žĺtka. Žĺtko spolu s práškovým cukrom vyšľaháme.
2.
Pridáme nakrájané banány a mixujeme, kým nevznikne hladká kaša. Šľahačku si zmiešame s mliekom a vyšľaháme dotuha.
3.
Bielko vyšľaháme na sneh a spolu so šľahačkou jemne primiešame do banánovej hmoty. Zmrzlinu nalejeme do uzatvárateľnej nádoby a necháme aspoň 5 hodín stuhnúť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Niter_Siox
15.5.2015 23:07 | |
+2 -0
Nemoze byt miesto slahacky v prasku a mlieka radsej rovno urobena slahacka zo smotany?
dobruchut.sk
12.6.2015 15:45 | |
+3 -0
samozrejme moze, autor sa s receptom zapojil do sutaze s Dr.Oetker
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...