Pridať recept

Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky

Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky
Zdroj: vybusna

ingrediencie

1 ks
čakanka
1 zväzok
rukola
1 ks
sladka hruska
7 kvapiek
cerveny, alebo balsamico ocot
7 kvapiek
panensky olej

postup

Ocistene puky, rukolu a hrusku nakrajame na kusky. Niekto nechava rukolu v celych listkoch, ale mne to neustale padalo z vidlicky, alebo lyzicky. takze preto ich krajam. Zeleninovu cast salatu dame do misy, pofrkame trochou oleja a par kvapkami octu. Vymiesame a az potom pridame hrusky. Doporucujem aby ste komponenty na pripravu vyberali z chladnicky, aby sa hotovy salat nemusel chladit a ihned sa konzumoval.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať