Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci kinder mliečny rez

katik030
katik030
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajce
4 PL
cukor
3 PL
polohrubá múka
3 PL
olej
1 PL
kakao
1 PL
kypriaci prášok do pečiva DrOetker

Na plnku

250 g
Mascarpone
250 g
jemný tvaroh
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
2 PL
práškový cukor
2 PL
citrónová šťava

postup

1.
Upečieme si kakaové cesto. Vajíčka vyšľaháme s cukrom. Postupne pridávame olej, múku s kakaom a kypriacim práškom. Cesto nalejeme na vymastený plech a pečieme asi 15 minút pri 170 stupňoch.
2.
Pripravíme si plnku - všetky suroviny spolu dôkladne premiešame, aby nám vznikla jemná hmota. Upečené cesto rozrežeme na polovicu. Na vrch jedného cesta natrieme plnku a prikryjeme ho druhým cestom. Dáme schladiť na niekoľko hodín.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katik030
12.7.2014 19:51 | |
+2 -0
Tieto množstvá sú na menší až stredne veľký plech
bobka07
12.7.2014 21:31 | |
+4 -0
Aj za takuto odpoved dakujem (y)
bobka07
12.7.2014 18:05 | |
+3 -1
Receptik vypada velmi dobry, len sa mi zda, ze cesta je akosi malo. Na aky velky - maly plech treba dat piect, prosim?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...