Pridať recept

Brownies so šľahačkou

ingrediencie

200 g
várová čokoláda
250 g
maslo
250 g
práškový cukor
175 g
hladká múka špeciál
4 ks
vajcia
1/2 balíček
prášok do pečiva DrOetker
1 hrsť
sekaných vlašských orechov
200 ml
ríbezľový džem
1 ks
šľahačka v prášku DrOetker

postup

1.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na hladkú hmotu. Pridáme cukor, rozmiešame a varíme kým sa nerozpustí a zmes nebude dôkladne spojená.
 
2.
Dáme dolu z ohňa, pridáme múku s práškom do pečiva, vajíčka a miešame, kým nevznikne úplne hladká hmota. Nakoniec pridáme posekané orechy.
3.
Pečieme v tortovej forme priemer 26 cm, ktorú vymastíme a vysypeme múkou. Teplota 180°C 25 minút.
4.
Necháme vychladnúť, potrieme ríbezľovým džemom podľa chuti. Ozdobíme šľahačkou podľa vlastnej fantázie. Pokrájame a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať