Pridať recept

Kukuričná kaša: Kuľasa

ingrediencie

1/2 liter
voda
1,5 dl
kukuričná múka
podľa chuti
soľ
trochu
maslo na opraženie

postup

1.

V osolenej vode rozhabarkujeme kukuričnú múku a postupne privádzame do varu. Varíme 20- 30 min. na hustú kašu, často premiešavame aby neprihorela.

 
2.

Uvarenú kašu podávame na tanier a polejeme opraženým maslom. Podľa chuti podávame s kyslým alebo sladkým mliekom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Polenta, kukuričná kaša
Jedlo chudobných, ZAMEŠKA (Kuľaša)! Tento recept dnes už takmer nikto nerobí, pritom je to najväčšia pochúťka! Tri suroviny, 5 minút a večera je na stole!
Na to, aby ste nasýtili celú rodinu nepotrebujete siahodlhý zoznam surovín. V tomto prípade vám stačia 3 a celá...