Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Zmrzlinový dezert Sova

BigMilk
BigMilk
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Big Milk Trio Caribiana
čerstvé čučoriedky
1 ks
nugátová oblátka
1 ks
jahoda
čerstvá mäta

postup

1.
Kopček čokoládovej zmrzliny z jednej strany zarovnajte a oválnou stranou posaďte na tanier.
2.
Takto vytvorte kopček kokosovej zmrzliny a plochou stranou posaďte na čokoládový kopček.
3.
Vykrojte dva veľké trojuholníky z nugátovej oblátky – krídla. Umiestnite ich po stranách.
4.
Prekrojením čučoriedky vytvoríte oči. Nad oči umiestnite malé listy mäty.
5.
Z nugátovej oblátky vykrojte tri malé trojuholníky. Dva z nich umiestnite nad oči a sove tak pristrojíte uši a posledný použite ako zobák, umiestnením medzi oči.
6.
Prekrojte jahodu pozdĺžne na polovicu. Umiestnite ich k zmrzline tak, aby vznikli nožičky.
7.
Dekorujte dezert mätou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...