Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zmrzlinový dezert Sova

BigMilk
BigMilk
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Big Milk Trio Caribiana
čerstvé čučoriedky
1 ks
nugátová oblátka
1 ks
jahoda
čerstvá mäta

postup

1.
Kopček čokoládovej zmrzliny z jednej strany zarovnajte a oválnou stranou posaďte na tanier.
2.
Takto vytvorte kopček kokosovej zmrzliny a plochou stranou posaďte na čokoládový kopček.
3.
Vykrojte dva veľké trojuholníky z nugátovej oblátky – krídla. Umiestnite ich po stranách.
4.
Prekrojením čučoriedky vytvoríte oči. Nad oči umiestnite malé listy mäty.
5.
Z nugátovej oblátky vykrojte tri malé trojuholníky. Dva z nich umiestnite nad oči a sove tak pristrojíte uši a posledný použite ako zobák, umiestnením medzi oči.
6.
Prekrojte jahodu pozdĺžne na polovicu. Umiestnite ich k zmrzline tak, aby vznikli nožičky.
7.
Dekorujte dezert mätou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...