Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zmrzlinový dezert Sova

BigMilk
BigMilk
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Big Milk Trio Caribiana
čerstvé čučoriedky
1 ks
nugátová oblátka
1 ks
jahoda
čerstvá mäta

postup

1.
Kopček čokoládovej zmrzliny z jednej strany zarovnajte a oválnou stranou posaďte na tanier.
2.
Takto vytvorte kopček kokosovej zmrzliny a plochou stranou posaďte na čokoládový kopček.
3.
Vykrojte dva veľké trojuholníky z nugátovej oblátky – krídla. Umiestnite ich po stranách.
4.
Prekrojením čučoriedky vytvoríte oči. Nad oči umiestnite malé listy mäty.
5.
Z nugátovej oblátky vykrojte tri malé trojuholníky. Dva z nich umiestnite nad oči a sove tak pristrojíte uši a posledný použite ako zobák, umiestnením medzi oči.
6.
Prekrojte jahodu pozdĺžne na polovicu. Umiestnite ich k zmrzline tak, aby vznikli nožičky.
7.
Dekorujte dezert mätou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...