Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cuketovo-broskyňový koláč s kokosovou posýpkou

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
120 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
cuketa
1 ks
mrkva
3 PL
rum
100 g
maslo
70 g
slnečnicové semienko
1 KL
škorica
2 PL
kakao
200 g
múka polohrubá
3 KL
kypriaci prášok do perníka
400 g
zavárané broskyne

Posýpka

100 g
múka polohrubá
80 g
cukor
40 g
kokos
80 g
maslo

postup

1.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme rozpustené maslo a vanilkový cukor.
3.
K vyšľahaným vajciam pridáme rum, kakao, škoricu a opatrne primiešame cuketu s mrkvou. Nakoniec pomaly prisypeme múku zmiešanú s práškom do perníka a slnečnicové semienka.
4.
Tortovú formu s priemerom 25 cm vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme do formy, uložíme na neho rozpolené broskyne a posypeme kokosovou posýpkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...