Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketovo-broskyňový koláč s kokosovou posýpkou

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
120 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
cuketa
1 ks
mrkva
3 PL
rum
100 g
maslo
70 g
slnečnicové semienko
1 KL
škorica
2 PL
kakao
200 g
múka polohrubá
3 KL
kypriaci prášok do perníka
400 g
zavárané broskyne

Posýpka

100 g
múka polohrubá
80 g
cukor
40 g
kokos
80 g
maslo

postup

1.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme rozpustené maslo a vanilkový cukor.
3.
K vyšľahaným vajciam pridáme rum, kakao, škoricu a opatrne primiešame cuketu s mrkvou. Nakoniec pomaly prisypeme múku zmiešanú s práškom do perníka a slnečnicové semienka.
4.
Tortovú formu s priemerom 25 cm vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme do formy, uložíme na neho rozpolené broskyne a posypeme kokosovou posýpkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...