Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketovo-broskyňový koláč s kokosovou posýpkou

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
120 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
cuketa
1 ks
mrkva
3 PL
rum
100 g
maslo
70 g
slnečnicové semienko
1 KL
škorica
2 PL
kakao
200 g
múka polohrubá
3 KL
kypriaci prášok do perníka
400 g
zavárané broskyne

Posýpka

100 g
múka polohrubá
80 g
cukor
40 g
kokos
80 g
maslo

postup

1.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme rozpustené maslo a vanilkový cukor.
3.
K vyšľahaným vajciam pridáme rum, kakao, škoricu a opatrne primiešame cuketu s mrkvou. Nakoniec pomaly prisypeme múku zmiešanú s práškom do perníka a slnečnicové semienka.
4.
Tortovú formu s priemerom 25 cm vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme do formy, uložíme na neho rozpolené broskyne a posypeme kokosovou posýpkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...