Pridať recept

Pizza závin

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
200 g
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
200 g
šunka
400 g
syr Eidam
2 strúčiky
cesnaku
1 štipka
talianské korenie

postup

1.
Cesto vyvaľkáme, potrieme ho pretlakom, posypeme nadrobno nakrájanou cibuľou. Poukladáme plátky šunky, pridáme nahrubo nastrúhaný syr, pretlačený cesnak a korenie.
 
2.
Naplnený plat cesta zabalíme ako klasický jablčný závin. Potom ho položíme na plech a a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch asi 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ivetabobotova
19.2.2013 10:34 | |
+2 -0
je to velmi chutné ja som to už piekla a to ma len tak napadlo a teraz je tu aj Váš recept je to super (y)
Anonymný nick
10.1.2013 13:59 | |
+13 -7
Celé zle. Prečo sa to volá pizza, keď to nemá z pizzou nič spoločné? Listkové cesto? Aidam? Pretlak? Talianske korenie? Preboha ľudia, už sa naučte variť...
Anonymný nick
9.1.2013 20:18 | |
+3 -2
jeeej mňamky...ten som robila:) tiež je fajn takýto závin narezať zasurova a na jednotlivé kolieska dať ešte tavený syr...ten sa tak fantasticky rozleje...perfektná pochúťka..len odporúčam..
Podobné články
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!