Pridať recept

Hlávkový šalát s reďkovkami a vajcami

Hlávkový šalát s reďkovkami a vajcami
Zdroj: receptarka

ingrediencie

2 ks
vajce
2 zväzky
reďkovka
2 ks
hlávkový šalát
1 PL
olej
ocot
cukor
soľ
voda
podľa chuti
sezamové semienka

postup

1.
Uvaríme natvrdo vajcia. Reďkovky očistíme a nastrúhame, zmiešame so zálevom, ktorý sme pripravili z niekoľkých lyžíc vody, cukru, octu a soli.
 
2.
Šalát dôkladne umyjeme a pokrájame na štvrtiny, osušíme, uložíme do misky, polejeme reďkovkovým zálevom a ozdobíme štvrtinami vajec. Nakoniec posypeme sezamovými semienkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať