Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pečený mandľový feta syr

vacica
vacica
2
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

75 g
mandle
30 ml
citrónová šťava
65 ml
voda
1,5 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnak
1/2 KL
soľ

postup

1.
Všetky ingredience rozmixujeme na jemný a hladký krém (mixujte kľdune aj niekoľko minút)
2.
Pripravte si misku a jemnú tkaninu. Do misy dajte sitko, tkaninu a vlejte hmotu. Zviažte, vytlačte všetku šťavu a nechajte 12 hodín v chlade odpočívať.
3.
Rúru predherte na 180°C, syr vyberte z tkaniny a presuňte na pekáč. Pečte zhruba 45 minút, kým získa syr zlatistú farbu a chrumkavú kôrku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...