Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečený mandľový feta syr

vacica
vacica
2
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

75 g
mandle
30 ml
citrónová šťava
65 ml
voda
1,5 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnak
1/2 KL
soľ

postup

1.
Všetky ingredience rozmixujeme na jemný a hladký krém (mixujte kľdune aj niekoľko minút)
2.
Pripravte si misku a jemnú tkaninu. Do misy dajte sitko, tkaninu a vlejte hmotu. Zviažte, vytlačte všetku šťavu a nechajte 12 hodín v chlade odpočívať.
3.
Rúru predherte na 180°C, syr vyberte z tkaniny a presuňte na pekáč. Pečte zhruba 45 minút, kým získa syr zlatistú farbu a chrumkavú kôrku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...