Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pečený mandľový feta syr

vacica
vacica
2
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

75 g
mandle
30 ml
citrónová šťava
65 ml
voda
1,5 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnak
1/2 KL
soľ

postup

1.
Všetky ingredience rozmixujeme na jemný a hladký krém (mixujte kľdune aj niekoľko minút)
2.
Pripravte si misku a jemnú tkaninu. Do misy dajte sitko, tkaninu a vlejte hmotu. Zviažte, vytlačte všetku šťavu a nechajte 12 hodín v chlade odpočívať.
3.
Rúru predherte na 180°C, syr vyberte z tkaniny a presuňte na pekáč. Pečte zhruba 45 minút, kým získa syr zlatistú farbu a chrumkavú kôrku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...