Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nekysnutý čokoládový pudingoš

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
30 g
cukor
130 ml
sójové mlieko
1 KL
kypriaci prášok do perníka
2 PL
olej
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor

Plnka

250 ml
sójové mlieko
1 ks
čokoládový puding
100 g
cukor
100 g
maslo

postup

1.
Z uvedených surovín spracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
2.
Cesto rozdelíme na 2 časti a každú rozvaľkáme do tvaru obdĺžika. Každý časť potrieme čokoládovým pudingom.
3.
Puding: Z mlieka, práškového pudingu a cukru uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo.
4.
Obe cestá stočíme do závinu a potom cez seba prepletieme. Pred pečením potrieme maslom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...