Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Nekysnutý čokoládový pudingoš

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
30 g
cukor
130 ml
sójové mlieko
1 KL
kypriaci prášok do perníka
2 PL
olej
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor

Plnka

250 ml
sójové mlieko
1 ks
čokoládový puding
100 g
cukor
100 g
maslo

postup

1.
Z uvedených surovín spracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
2.
Cesto rozdelíme na 2 časti a každú rozvaľkáme do tvaru obdĺžika. Každý časť potrieme čokoládovým pudingom.
3.
Puding: Z mlieka, práškového pudingu a cukru uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo.
4.
Obe cestá stočíme do závinu a potom cez seba prepletieme. Pred pečením potrieme maslom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...