Pridať recept

Jahodové tiramisu

12
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
podlhovasté piškóty
240 g
syr Lučina
400 g
jahody
1 ks
smotana na šľahanie
2 ks
kyslá smotana
podľa chuti
vajce

postup

1.
Jahody s cukrom rozmixujeme. Vyšľaháme šľahačku a vmiešame ju ku kyslej smotane zmiešanej s lučinou. Do zmesi pridáme vanilkový cukor podľa chuti a vyšľaháme hladký krém.
 
2.
Dno tortovej formy vyložíme piškótami a zalejeme ich rozmixovanými jahodami. Na jahody nalejeme vyšľahaný krém a opäť naukladáme piškóty. Postup zopakujeme toľko krát, koľko máme surovín. Skončíme s krémom. Vrchnú časť torty ozdobíme jahodami. Necháme uležať do druhého dňa v chladničke. Pri podávaní môžeme tortu ozdobiť lístkami medovky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať