Bystrický bravčový kotlet
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
bravčové karé
300
g
bravčová masť
840
g
zemiaky
250
g
hladká múka
9
g
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie
30
g
soľ
2
ks
vajce
100
ml
mlieko
postup
1.
Čiastočne osekané bravčové karé nakrájame na kusy. Mäso vyklepeme a slabo osolíme.
2.
Očistené surové zemiaky jemne nastrúhame alebo rozmelieme na strojčeku, zalejeme mliekom, pridáme múku, vajcia, cesnak, korenie a všetko dobre zamiešame.
3.
Do takto pripravenej masy namáčame vyklepané bravčové rebierka a opekáme na rozpálenej masti do ružova po oboch stranách.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.