Pridať recept

Nepečený srnčí chrbát

ingrediencie

250 g
práškový cukor
250 g
stužený pokrmový tuk
100 g
kandizované ovocie
100 g
hrozienka
100 g
vlašské orechy
4 ks
tortové oplátky
3 ks
vajce
3 PL
kakao

postup

1.
Zmiešame kakao, vajcia, cukor a tuk a varíme hmotu za stáleho miešania vo vodnom kúpeli približne pol hodinu. Do horúcej hmoty pridáme umyté a osušené hrozienka, posekané orechy a kandizované ovocie a na malé kúsky polámané oblátky. Dobre premiešame.
 
2.
Formu na srnčí chrbát vystelieme mikroténovou fóliou prípadne alobalom a po menších častiach vtláčame do nej pripravenú ešte teplú hmotu.
3.
Necháme vychladnúť a odložíme na deň do chladničky stuhnúť, potom vyklopíme, fóliu alebo alobal stiahneme a krájame na plátky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
22.12.2018 22:01 | |
+3 -1
Dnes som robila recept na tento srnci chrbat a musim povedat ze budem este dlho hladat recept ktory mi bude vyhovovat. Recept absolutne nezodpoveda vysledku cize sa ma na konci nakrajat. Museli sme go zjest lyzickami. Dakujem ale neodporucam. Budem hladat sales.