Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výborné zavárané broskyne s cukrovym sirupom podľa našej babky

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 kg
broskyne
2 litre
vody
660 g
cukru

postup

1.
Najskôr uvaríme sirup. Cukrovy sirup: 2000 ml vody uvariť spolu so 660 gramov kr. cukru. Uvaríme a zalejeme ocistene broskyne, ktoré sme dobre umyli. Uzatvorime a zasterilizujeme. Sterilizujem v hrnci s vodou, kde zavaracie poháre sú do polovice ponorene vo vode cca 15 minút od prvej bublinky v pohári..
2.
Pri tomto recepte platí..1 liter vody prevarit s 330 g cukru:-) Ja som tento rok zavarala väčšie množstvo broskýň, z jednej prepravky nám vyšlo 20 veľkých pohárov:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...