Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Výborné zavárané broskyne s cukrovym sirupom podľa našej babky

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 kg
broskyne
2 litre
vody
660 g
cukru

postup

1.
Najskôr uvaríme sirup. Cukrovy sirup: 2000 ml vody uvariť spolu so 660 gramov kr. cukru. Uvaríme a zalejeme ocistene broskyne, ktoré sme dobre umyli. Uzatvorime a zasterilizujeme. Sterilizujem v hrnci s vodou, kde zavaracie poháre sú do polovice ponorene vo vode cca 15 minút od prvej bublinky v pohári..
2.
Pri tomto recepte platí..1 liter vody prevarit s 330 g cukru:-) Ja som tento rok zavarala väčšie množstvo broskýň, z jednej prepravky nám vyšlo 20 veľkých pohárov:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...