Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Výborné zavárané broskyne s cukrovym sirupom podľa našej babky

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 kg
broskyne
2 litre
vody
660 g
cukru

postup

1.
Najskôr uvaríme sirup. Cukrovy sirup: 2000 ml vody uvariť spolu so 660 gramov kr. cukru. Uvaríme a zalejeme ocistene broskyne, ktoré sme dobre umyli. Uzatvorime a zasterilizujeme. Sterilizujem v hrnci s vodou, kde zavaracie poháre sú do polovice ponorene vo vode cca 15 minút od prvej bublinky v pohári..
2.
Pri tomto recepte platí..1 liter vody prevarit s 330 g cukru:-) Ja som tento rok zavarala väčšie množstvo broskýň, z jednej prepravky nám vyšlo 20 veľkých pohárov:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...