Kapustová polievka s bravčovým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové mäso
1500
g
zemiaky
1500
g
kyslá kapusta
100
g
mrkva
100
g
petržlen
100
g
zeler
100
g
cibuľa
100
g
maslo
trochu
bobkový list
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
masť
postup
1.
Pripravíme mäsový vývar. Kyslú kapustu trochu udusíme, pridáme masť a vývar.
2.
Na masle slabo upražíme nakrájanú mrkvu, zeler a cibuľu.
3.
Do mäsového vývaru dáme variť na 10-15 min na kocky nakrájané zemiaky, potom pridáme napoly udusenú kapustu, upraženú koreňovú zeleninu, bobkový list, soľ, čierne korenie a dovaríme.
4.
Pri podávaní pridáme do každého taniera kúsok mäsa a nakrájanú petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.