Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cuketový koláč s kokosom

Ingova
Ingova
12
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
postrúhanej cukety
1 hrnček
kryštálový cukor
4 ks
vajcia
2 hrnčeky
polohrubej múky
1/2 balíčkov
prášku do pečiva
1/2 hrnčekov
struhaneho kokosu
2 PL
kakao
1 ks
vanilkový cukor
1 ČL
sóda bikarbóna
150 ml
oleja
4 PL
džemu
100 g
čokolády na varenie
2 PL
práškového cukru
kokos na posypanie koláča

postup

5.
Múku s kypriacim práškom, kokos, sodu bikarbonu a olej.
8.
Cesto vylejeme na pekáč a dobre rozotieme. Pečieme na 180 C asi 45 minút. Necháme vychladnúť. Cesto potrieme džemom.
9.
K dvom lyžiciam vody pridáme práškový cukor a keď sirup zovrie odstavíme z ohňa a pridáme polámenu čokoládu

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katarinapolackova
6.8.2015 07:48 | |
+2 -0
naozaj výborný, vyskúšané
Gunarca
20.12.2014 15:58 | |
+5 -0
(y) nas oblubeny
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...