Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketový koláč s kokosom

Ingova
Ingova
12
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
postrúhanej cukety
1 hrnček
kryštálový cukor
4 ks
vajcia
2 hrnčeky
polohrubej múky
1/2 balíčkov
prášku do pečiva
1/2 hrnčekov
struhaneho kokosu
2 PL
kakao
1 ks
vanilkový cukor
1 ČL
sóda bikarbóna
150 ml
oleja
4 PL
džemu
100 g
čokolády na varenie
2 PL
práškového cukru
kokos na posypanie koláča

postup

5.
Múku s kypriacim práškom, kokos, sodu bikarbonu a olej.
8.
Cesto vylejeme na pekáč a dobre rozotieme. Pečieme na 180 C asi 45 minút. Necháme vychladnúť. Cesto potrieme džemom.
9.
K dvom lyžiciam vody pridáme práškový cukor a keď sirup zovrie odstavíme z ohňa a pridáme polámenu čokoládu

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katarinapolackova
6.8.2015 07:48 | |
+7 -3
naozaj výborný, vyskúšané
Gunarca
20.12.2014 15:58 | |
+9 -0
(y) nas oblubeny
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...