Fašírky „Ukrajina"
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové mäso
200
g
maslo
200
g
strúhanka
3
ks
vajce
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
200
g
masť
postup
1.
Bravčové mäso dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme soľ, korenie a veľmi starostlivo pomiešame.
2.
Z tejto hmoty formujeme dve cestíčka. Do stredu položíme 15 g masla, okraje spojíme a obe kotlety vytvarujeme do fašírky.
3.
Dvakrát obalíme vo vajíčku a strúhanke a prudko vypražíme vo veľkej dávke masti.
4.
Ako prílohu podávame varené zemiaky alebo zeleninu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.