Pridať recept

Fašírky „Ukrajina"

ingrediencie

1000 g
bravčové mäso
200 g
maslo
200 g
strúhanka
3 ks
vajce
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
200 g
masť

postup

1.
Bravčové mäso dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme soľ, korenie a veľmi starostlivo pomiešame.
 
2.
Z tejto hmoty formujeme dve cestíčka. Do stredu položíme 15 g masla, okraje spojíme a obe kotlety vytvarujeme do fašírky.
3.
Dvakrát obalíme vo vajíčku a strúhanke a prudko vypražíme vo veľkej dávke masti.
4.
Ako prílohu podávame varené zemiaky alebo zeleninu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Fantastická večera: Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Chutné fašírky si môžete pripraviť napríklad aj z čerstvej šunky, tvarohu a brokolice. Určite vyskúšajte!
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky pod slnkom, každý si pýta dupľu
Už nemusíte hľadať, čo dnes variť. Pripravte svojej rodine šťavnaté fašírky z kuracieho mäsa. Nič im...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...