Pridať recept

Guláš z cukety

ingrediencie

1 ks
cuketa
4 ks
nové zemiaky
štipiek
soli
štipiek
korenia
1 strúčik
cesnaku
trochu
ostrý kečup
trochu
drvená rasca
1 pohár
sterilizované lečo
1 ks
tmavý chlieb
trochu
mletá červená sladká paprika

postup

1.
Cibuľu si popražíme na oleji, pridáme lečo a zalejeme vodou.
 
2.
Do vody dáme nakrájané zemiaky a nakrájanú cuketu. Pridáme soľ, korenie, papriku, rascu, kečup a podrvený cesnak.
3.
Varíme približne pol hodinu. Na konci môžeme zahustiť chlebom. Dobrú chuť !
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.