Pridať recept

Kupaty - gruzínske klobásy

ingrediencie

1500 g
baranie mäso
200 g
cibuľa
50 g
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletý zázvor
podľa chuti
soľ

postup

1.
Prerastené baranie mäso zomelieme na hrubo, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, cesnak, mleté čierne korenie, zázvor a soľ.
 
2.
Zmes dobre premiešame a plníme do baraních čriev, ktoré previažeme do tvaru podkovy. Výborne chutia, ak ich pečieme nad dreveným uhlím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Varíte párky správne? Na toto dávajte pozor!
Varíte párky správne? Na toto dávajte pozor!
Párky sú veľmi obľúbené a považujú sa za rýchle a jednoduché jedlo. V skutočnosti však nie je také...
Ako spoznáte dobré klobásy? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Ako spoznáte dobré párky? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Aj vy občas po nich v obchode siahnete? Názory na tento výrobok sa rozchádzajú. Pre niektorých sú základom,...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...