Pridať recept

Vanilková zmrzlina s tradičným tekvicovým olejom

Vanilková zmrzlina s tradičným tekvicovým olejom
Zdroj: miroslavrybar

ingrediencie

1 pohár
vanilková zmrzlina
2 ml
tradičný tekvicový olej

postup

1.
Vanilková zmrzlina (napríklad stačí aj obyčajná nanuková torta, ale taká pravá z vanilkových strukov je neporovnateľne lepšia). Ak je zmrzlina v mrazničke viac ako 12 hodín, pred podávaním ju treba dať na 30 - 60 minút do chladničky, aby nebola ako kameň.
Vanilková zmrzlina s tradičným tekvicovým olejom
Vanilková zmrzlina s tradičným tekvicovým olejom
Zdroj: miroslavrybar
 
2.
Keď je zmrzlina vhodná na podávanie, naporciujeme a polejeme tekvicovým olejom. Môžeme tiež posypať tekvicovými bezšupkovými jadierkami. Príjemné vychutnávanie.
3.
Poznámka: Niektoré kúpené zmrzliny sú zdobené napríklad čokoládou, tú treba dať preč alebo najprv zjesť. Aj taká obyčajná zmrzlina s vanilkovou príchuťou bude s tekvicovým olejom chutiť lepšie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať