Pridať recept

Hrachové fašírky

ingrediencie

200 g
hrach
trochu
voda
20 g
maslo
20 g
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ks
zemiaky
1 ks
vajce
40 g
strúhanka
1 ks
vajce na obaľovanie
100 g
strúhanka na obaľovanie
150 g
masť

postup

1.
Do prebratého, umytého, deň vopred namočeného, uvareného a pretretého hrachu pridáme soľ, mleté čierne korenie, cibuľu opraženú na masti, uvarený pretretý zemiak a vajce.
 
2.
Všetko dobre premiešame a ak treba, masu ešte zahustíme strúhankou.
3.
Z pripravenej masy sformujeme fašírky, ktoré natrieme vajcom, obalíme strúhankou a vypražíme na masti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.