Pridať recept

Fazuľové kotlety

ingrediencie

500 g
biela fazuľa
150 g
maslo
3 ks
vajce
100 g
strúhanka
50 g
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
masť na vyprážanie

postup

1.
Prebratú, umytú a deň vopred namočenú fazuľu uvaríme, scedíme a pretrieme cez sito.
 
2.
Potom pridáme pokrájanú cibuľu upraženú na masle, vajcia, trocha strúhanky, soľ, mleté čierne korenie a všetko spolu dobre zamiešame.
3.
Z masy formujeme kotlety, ktoré vypražíme v horúcej masti do červena.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.