Pridať recept

FOTORECEPT: Černicovo ríbezľový koláč

12
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 hrnček
polohrubá múka
1 hrnček
hrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1 ks
kypriaci prášok DrOetker
1/2 hrnček
oleja
1 hrnček
kyslého mlieka
1 ks
vajce

Na ozdobenie

ˇčernice, ríbezle
práškový cukor a iné na zdobenie

postup

1.
Hrubú a polohrubú múku zmiešame s práškom do pečiva
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
 
2.
Pridáme cukor, olej, mlieko a vajce.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
3.
Pekáč vysteliem papierom na pečenie.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
4.
Cesto rozotrieme na plech.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
5.
Černice a ríbezle umyjeme.Ríbezle som mala zmrazené.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
6.
Poukladáme na cesto.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
7.
Cesto vložíme do horúcej rúry a upečieme. 25-30 minút na 180 C.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
8.
Necháme vychladnúť. Posypeme práškovým cukrom.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
9.
Nakrájame a ozdobíme.
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Fotorecept: Černicovo ríbezľový koláč
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať