Pridať recept

Cícerové pyré so surovou šunkou

ingrediencie

2 strúčiky
cesnaku
500 g
cícer
1 štipka
soľ
1 štipka
čierne korenie
2 PL
kyslá smotana
6 ks
plátky surová šunka
2 ks
zemiak

postup

1.
Ošúpeme cesnak a scedíme cícer.
 
2.
Cícer, zemiay a cesnak zmixujeme. Potom osolíme, okoreníme a vmiešame kyslú smotanu.
3.
Pyré okoreníme podávame ozdobené surovou šunkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
5 jednoduchých nápadov, ako ešte viac vylepšiť vašu obľúbenú zemiakovú kašu
5 super nápadov, ako vylepšiť vašu obľúbenú zemiakovú kašu
Každý z nás má overený postup, ako pripraviť perfektnú zemiakovú kašu. Časom sa však aj to najchutnejšie...
Zemiaková kaša vždy krásne jemná, nadýchaná a bez hrudiek! Servírujte ju takto a zostanú už len prázdne taniere
Zemiaková kaša vždy krásne jemná, nadýchaná a bez hrudiek! Vďaka týmto trikom zostanú už len prázdne taniere + recepty
Máte radi zemiakovú kašu, no nie vždy sa podarí? Poradíme vám, ako na to a s čím ju podávať na nedeľný obed.