Pridať recept

Dusená špargľa

ingrediencie

500 g
špargľa
30 g
maslo
20 g
múka
podľa chuti
soľ
3,5 dl
voda
1 ks
žĺtok
1,25 dl
mlieko

postup

1.
Špargľu na dusenie pokrájame na kratšie kúsky, udusíme v menšom množstve vody a vyberieme.
 
2.
Vodu zahustíme zápražkou pripravenou z masla a múky a rozhabarkujeme s mliekom a so žĺtkom.
3.
Nakoniec do hustého krému zamiešame uvarenú špargľu. Podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Stonky brokolice nevyhadzujte. Pozrite sa, ako ich môžete použiť
Stonky brokolice nevyhadzujte: Pozrite sa, ako ich môžete použiť!
Brokolica je jednou z tých druhov zeleniny, ktoré buď milujete, alebo nenávidíte. Jej zelená farba a intenzívna...