Pridať recept

Uhorková čalamáda

ingrediencie

1 kg
papriky
2 dl
oleja
1 ks
Deka
3 kg
uhoriek
500 g
cibuli
20 dkg
cukru

postup

Deko necháme odstáť. Zeleninu postrúhame. Pridáme olej a cukor a necháme asi 2 hod. odstáť. Potom naložíme do fliaš a dáme 20 min. sterilizovať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Overený recept na výbornú čalamádu
Overený recept na výbornú čalamádu: Takto ju máme najradšej
Ku skladovaniu kyslých zaváranín inklinovali naši predkovia kvôli tomu, že počas zimy nemali tak veľký výber...