Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karamelová zmrzlina

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
smotany na šľahanie
340 g
karamelového salka 1 plechovka

postup

1.
Smotanu vyšľaháme do tuha, primiešame karamelové salko, naplníme formu a dáme zmraziť na 3 hodiny.
2.
Dobrú chuť :-)
3.
Tip : Salko sa dá v dnešnej dobe už kúpiť karamelové, takže máme menej práce, ale ak náhodou doma máme v špajzi na poličke nevyužité klasické salko, tak ho dajte variť, ponorené do vody na dve hodinky a vychladiť. Následne už postupujeme podľa receptu :-)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evauhlik
18.8.2014 15:11 | |
+6 -1
veľmi sa mi toto páči :P také jednoduchá a určite výborné (y)
diabambulka
19.8.2014 22:31 | |
+4 -0
V jednoduchosti je krása :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...