Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karamelová zmrzlina

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
smotany na šľahanie
340 g
karamelového salka 1 plechovka

postup

1.
Smotanu vyšľaháme do tuha, primiešame karamelové salko, naplníme formu a dáme zmraziť na 3 hodiny.
2.
Dobrú chuť :-)
3.
Tip : Salko sa dá v dnešnej dobe už kúpiť karamelové, takže máme menej práce, ale ak náhodou doma máme v špajzi na poličke nevyužité klasické salko, tak ho dajte variť, ponorené do vody na dve hodinky a vychladiť. Následne už postupujeme podľa receptu :-)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evauhlik
18.8.2014 15:11 | |
+6 -1
veľmi sa mi toto páči :P také jednoduchá a určite výborné (y)
diabambulka
19.8.2014 22:31 | |
+4 -0
V jednoduchosti je krása :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...