Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karamelová zmrzlina

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
smotany na šľahanie
340 g
karamelového salka 1 plechovka

postup

1.
Smotanu vyšľaháme do tuha, primiešame karamelové salko, naplníme formu a dáme zmraziť na 3 hodiny.
2.
Dobrú chuť :-)
3.
Tip : Salko sa dá v dnešnej dobe už kúpiť karamelové, takže máme menej práce, ale ak náhodou doma máme v špajzi na poličke nevyužité klasické salko, tak ho dajte variť, ponorené do vody na dve hodinky a vychladiť. Následne už postupujeme podľa receptu :-)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evauhlik
18.8.2014 15:11 | |
+6 -1
veľmi sa mi toto páči :P také jednoduchá a určite výborné (y)
diabambulka
19.8.2014 22:31 | |
+4 -0
V jednoduchosti je krása :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...