Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Karamelová zmrzlina

diabambulka
diabambulka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
smotany na šľahanie
340 g
karamelového salka 1 plechovka

postup

1.
Smotanu vyšľaháme do tuha, primiešame karamelové salko, naplníme formu a dáme zmraziť na 3 hodiny.
2.
Dobrú chuť :-)
3.
Tip : Salko sa dá v dnešnej dobe už kúpiť karamelové, takže máme menej práce, ale ak náhodou doma máme v špajzi na poličke nevyužité klasické salko, tak ho dajte variť, ponorené do vody na dve hodinky a vychladiť. Následne už postupujeme podľa receptu :-)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evauhlik
18.8.2014 15:11 | |
+6 -1
veľmi sa mi toto páči :P také jednoduchá a určite výborné (y)
diabambulka
19.8.2014 22:31 | |
+4 -0
V jednoduchosti je krása :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...