Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Domáca zmrzlina semifredo

diabambulka
diabambulka
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
snikers tyčinky
50 g
čokolády
3 ks
zltky
100 g
cukru
1 ks
vanilkový cukor
3 ks
bielky
500 ml
smotany na šľahanie

postup

1.
3 snikers tyčinky a 50 g čokolády rozpustíme ( 1/2 snikers tyčinky si nakrájame a odložíme na posypanie zmrzliny )
2.
3 žĺtky a 100g cukru vymiešame, pridáme 1 vanilkovy cukor.
3.
Vyšľaháme 3 bielky, pridáme vymiesane žĺtky a zmiešame spolu s 500 ml vyslahanej šľahačky.
4.
Na záver vmiešame cik cak roztopenu čokoládu, prelejeme do nádoby na mrazenie, posypeme nasekanou snikers tycinkou a zmrazime.
5.
Dobrú chuť:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...