Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca zmrzlina semifredo

diabambulka
diabambulka
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
snikers tyčinky
50 g
čokolády
3 ks
zltky
100 g
cukru
1 ks
vanilkový cukor
3 ks
bielky
500 ml
smotany na šľahanie

postup

1.
3 snikers tyčinky a 50 g čokolády rozpustíme ( 1/2 snikers tyčinky si nakrájame a odložíme na posypanie zmrzliny )
2.
3 žĺtky a 100g cukru vymiešame, pridáme 1 vanilkovy cukor.
3.
Vyšľaháme 3 bielky, pridáme vymiesane žĺtky a zmiešame spolu s 500 ml vyslahanej šľahačky.
4.
Na záver vmiešame cik cak roztopenu čokoládu, prelejeme do nádoby na mrazenie, posypeme nasekanou snikers tycinkou a zmrazime.
5.
Dobrú chuť:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...