Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca zmrzlina semifredo

diabambulka
diabambulka
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
snikers tyčinky
50 g
čokolády
3 ks
zltky
100 g
cukru
1 ks
vanilkový cukor
3 ks
bielky
500 ml
smotany na šľahanie

postup

1.
3 snikers tyčinky a 50 g čokolády rozpustíme ( 1/2 snikers tyčinky si nakrájame a odložíme na posypanie zmrzliny )
2.
3 žĺtky a 100g cukru vymiešame, pridáme 1 vanilkovy cukor.
3.
Vyšľaháme 3 bielky, pridáme vymiesane žĺtky a zmiešame spolu s 500 ml vyslahanej šľahačky.
4.
Na záver vmiešame cik cak roztopenu čokoládu, prelejeme do nádoby na mrazenie, posypeme nasekanou snikers tycinkou a zmrazime.
5.
Dobrú chuť:-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...