Pridať recept

Kurací kebab na grile

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
kuracie prsia
4 PL
marhuľový džem
4 PL
olej
20 PL
citrónová šťava
2 KL
strúhaný zázvor
1 KL
francúzska horčica
podľa chuti
soľ

postup

1.
Kuracie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kocky. Vo väčšej miske zmiešame džem, olej, citrónový šťavu, strúhaný zázvor a horčicu. Do tejto marinády vložíme kuracie kúsky a dáme ich na 2 hodiny do chladničky.
 
2.
Potom rozpálime gril a mäso, ktoré sa marinovalo ponapichujeme na grilovacie ihly alebo špajdle. Pečieme ho na olejom potretej grilovacej mriežke zo všetkých strán. Počas grilovania kebab potrierame zvyšnou marinádou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať