Pridať recept

Domáce vegeta

ingrediencie

6 ks
mrkva
1 ks
biela cibuľa
3 ks
petržlen
1 ks
zeler
zväzkov
zelerová vňať
trochu
petržlenová vňať
trochu
ligurček
2 ks
bobkový list
5 ks
celé čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

Zeleninu nastúhame na jemno. Ja som ju dala sušiť na slnko, keďže bolo teplúčko. Ale môže sa aj s sušičke alebo v rúre na 40 stupňoch. Po usušení ju dáme do mixéra spolu s usušenou vňaťou a ligurčekom. Pridáme soľ podľa potreby. Dáme do sklenenej nádoby, vložíme bobkový list a čierne korenie.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Seasoning spices condiment with dehydrated carrot parsley celery parsnips and salt with or without glutamate
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých...