Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Šťuchané zemiaky

halenka
halenka
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
zemiaky
soľ
drvená rasca
maslo

postup

2.
Zemiaky ošúpeme, opláchneme a nakrájame menšie na 1/4 a väčšie na 1/8.
3.
Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme vriacou vodou, aby boli ponorené pod vodou, osolíme, okoreníme rascou.
5.
Keď zemiaky zovrú stiahneme na slabý plameň, tak aby zemiaky stále vreli. Varíme domäkka približne 20 minút.
7.
Vložíme maslo, zakryjeme nachvíľu pokrievkou, aby sa maslo roztopilo.
9.
Podávame ako prílohu k mäsu alebo zeleninovým pokrmom.
10.
Dobrú chuť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...