Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šťuchané zemiaky

halenka
halenka
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
zemiaky
soľ
drvená rasca
maslo

postup

2.
Zemiaky ošúpeme, opláchneme a nakrájame menšie na 1/4 a väčšie na 1/8.
3.
Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme vriacou vodou, aby boli ponorené pod vodou, osolíme, okoreníme rascou.
5.
Keď zemiaky zovrú stiahneme na slabý plameň, tak aby zemiaky stále vreli. Varíme domäkka približne 20 minút.
7.
Vložíme maslo, zakryjeme nachvíľu pokrievkou, aby sa maslo roztopilo.
9.
Podávame ako prílohu k mäsu alebo zeleninovým pokrmom.
10.
Dobrú chuť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...