Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šťuchané zemiaky

halenka
halenka
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
zemiaky
soľ
drvená rasca
maslo

postup

2.
Zemiaky ošúpeme, opláchneme a nakrájame menšie na 1/4 a väčšie na 1/8.
3.
Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme vriacou vodou, aby boli ponorené pod vodou, osolíme, okoreníme rascou.
5.
Keď zemiaky zovrú stiahneme na slabý plameň, tak aby zemiaky stále vreli. Varíme domäkka približne 20 minút.
7.
Vložíme maslo, zakryjeme nachvíľu pokrievkou, aby sa maslo roztopilo.
9.
Podávame ako prílohu k mäsu alebo zeleninovým pokrmom.
10.
Dobrú chuť.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...