Pridať recept

Obarec

ingrediencie

50 g
masť
30 g
hladká múkag
podľa chuti
cesnaku
podľa chuti
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
chlebové krutóny

postup

1.
Z masti a múky pripravíme zápražku. Pridáme postrúhaný cesnak, popražíme a zalejeme vodou.
 
2.
Osolíme a povaríme. Do hotovej polievky dáme chlebové krutóny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak,
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak, o týchto ste určite ešte nepočuli
Ako očistiť cesnak bez toho, aby ste museli použiť lis, ktorý sa ťažko čistí alebo aby vám nezapáchali...
Famózna cibuľačka a cesnačka
Poctivá cibuľačka a cesnačka: Základ jesennej kuchyne
Prečo sú polievky počas jesene tak dôležité? Pretože vás príjemne zahrejú, vďaka zelenine sú plné...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
TOP
Pea soup with smoked pork and croutons is in the plate
Najlepšie zimné polievky na jednom mieste: Zahrejú, zasýtia a neurobia prievan v peňaženke, fazuľová, kapustová aj cesnačka (recepty)
Výborné husté polievky, ktoré zahrejú, zasýtia a viete ich pripraviť za málo peňazí. V zime tento výber oceníte najviac.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...